Rødovre Autohus ApS

Rødovrevej 391, 2610 Rødovre
4,5
(113)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Rødovre Autohus ApS og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Velkommen til Rødovre Autohus ApS.

Vi er i konstant udvikling og hele tiden på forkant med hvad der sker i branchen. I dag er vi 3 friske og top motiverede medarbejdere, som følger alle fabriksstandarder og uddannelses krav Det skal siges, at vores mekaniker er fagudlært tilbage i 1997. Han har holdt sig vedlige med en masse kurser igennem årene, så erfaring er der en masse af.

Ydermere tilbyder vi service og vedligeholdelse af enhver art, med mulighed for helt op til 1 års rente og afdragsfrihed. Vi kan også reparere og servicere helt nye biler og således også udfylde servicebogen med godkendte stempler, så garantien opretholdes.

Som en ekstra service tilbyder vi alle vore kunder hente/Bringeservice mod betaling således at beliggenheden i forholdet til vores kunders bopæl eller arbejd´s adresse ikke er afgørende for valget af vores værksted.

Det er vi meget stolte af og vil i fællesskab forsat forfølge vores mål om til stadighed at være blandt de bedste i vores organisation.

Vi er hele tiden meget bevidste om vores kvalitet, service og kunde pleje. Alle kunder skal have en god oplevelse ved at vælge os som deres total leverandør. Vi tilbyder derfor op til 3 års garanti på arbejde og egne reservedele.

Personalet hos Rødovre Autohus ApS glæder sig til forsat at betjene vores mange nuværende samt kommende kunder, rigtig god fornøjelse med vores hjemmeside.

De bedste bil hilsner.
Rødovre Autohus Aps

 5

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.7

 • Arbejdet

  4.6

 • Servicen

  4.6

 • Beliggenheden

  4.5

 • Dialogen

  4.5

 • Fremtoningen

  4.3

Henrik
21 dage siden
Suzuki Swift 2020
Venlig og alt gik godt
Gustav K.
mere end 2 år siden
Nissan Micra 2013
Michael J.
mere end 2 år siden
Ford Tourneo 2016
Morten
mere end 2 år siden
Toyota Avensis 2015
Kenn H.
mere end 2 år siden
Toyota Yaris 2015

Søger du værksted i Rødovre?

Gør som 1.317.333 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.