Nordsjællands Bilhus A/S

Hammervej 4, 2970 Hørsholm
Autoriseret Chevrolet værksted
4,4
(33)
Få tilbud
 •  Mulighed for lånebil
 • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Nordsjællands Bilhus A/S og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Vi er stolte af at byde dig velkommen til dit lokale Hørsholmværksted, hvor vi er autoriseret Din Bilpartner.

Vores værksted er både til private og erhvervskunder, og vi er autoriseret til at udføre service og reparationsarbejde på alle bilmodeller, hvor du forsat beholder fabriksgarantien.

Vores specialuddannede mekanikere står klar til at hjælpe dig, når behovet for et værkstedsbesøg opstår. Vi kan tilbyde hente/bringe løsninger på jobbet, i hjemmet eller lufthavnen. Vi tager os af det periodiske syn i vores egen synshal, og vi søger for en klargjort bil efter service i form af Vask samt støvsugning.

Vi tilbyder virksomheder yderst fordelagtige værkstedsaftaler og personaleordninger, med store besparelser og fordele. Mange virksomheder bruger aftalen som et personalegode, som er gratis for virksomheden at tilbyde sit personale.

Vision
Virksomhedens og medarbejdernes fælles vision er altid at tilbyde vores kunder en god og personlig rådgivning ud fra kundens og bilens behov.

Vores medarbejdere søger altid den bedste og billigste løsning for vores kunder, for det er vores overbevisning, at vi på den måde får nye loyale kunder samt bibeholder vores gode faste kunder.

Vi skal ikke være den største spiller på markedet, men vi skal uden sammenligning være den spiller med den mest imødekommende, kvalitetsbevidste og effektive kundeservice.

Hos NORDSJÆLLANDS BILHUS A/S tager vi hånd om din forsikringsskade fra start til slut. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, og tilbyder dig som kunde, billig lånebil i reparationsperioden. Ingen opgave er for stor, ingen er for lille.

Vi glæder os til at se dig og din bil!

Seneste bedømmelser

 • Beliggenheden

  4.6

 • Arbejdet

  4.6

 • Servicen

  4.6

 • Dialogen

  4.5

 • Fremtoningen

  4.4

 • Prisen

  4.4

Claus F.
23 dage siden
Citroën C3 2012
Alt fungerede bare perfekt.
Frank J.
cirka en måned siden
Mercedes-Benz C-Klasse 2014
Aircon service, virker som det skal og høflig betjening
Kim
cirka en måned siden
Fiat Punto 2008
Skulle havde skiftet bremser, Vi vej derud Begynder koblingen at drille, fortæller mekanikeren, det og aftaler han skal teste koblingen og ringe med pris før der bliver udført noget arbejde, Mekanikeren ringer 2 min før lukketid og lægger en besked på bilen var klar til afhentning. Men da det weekend og derfor ikke kan hente bilen, før om søndagen hvor deres udlejning har åbnet. Betaler for det udførte arbejde. Der er lavet bremser men konstatere at koblingen ikke er rørt, Ringer så mandag .. og for af vide at de har kørt en lang tur hvor koblingen virkede uden fejl.. Dette er lodret løgn, da jeg kan se den ikke har været ude at køre.
Besvarelse fra Nordsjællands Bilhus A/S
25 dage siden
Hej Kim Håber du har husket at i sparede 2500,- på en koblings reparation som slet ikke var opgaven som i kom for, og at vi netop ikke kunne få fejlen frem, da vi foretog bestilt bremse eftersyn på bilen, hvor vi igen sparede Jer for 1000.- Vi kommer aldrig til at over reparere bilen som du i grunden forlanger af os. Det skal så bare foregå et andet sted, da vi passer på vores kunders penge. Slutteligt siger vi selvtak for at vi foretog Akut reparation med en fuldstændig gratis lånebil, da i havde problemet, som vi løste. Heldigvis lader vi ikke denne rating gå ud over vores fremtidige kunder, selv om i har behandlet os på denne måde, en stjerne for så god en behandling er ikke rart, og nej det er ikke vores fejl at bilen vælger at lave ballade i koblingen efter et bremse eftersyn.
Kurt K.
2 måneder siden
Skoda Octavia 2014
Fint AC-services amt kontrol
Bjørn T.
3 måneder siden
Skoda Fabia 2019
Super fint betjening og hurtigt afviklet eftersyn. Kan anbefales.

Søger du værksted i Hørsholm?

Gør som 1.318.853 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.