Foxmar Autocenter

Militærsvinget 4A, 4700 Næstved
4,6
(134)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Foxmar Autocenter og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 22.09.2023

Vi hjælper dig trygt igennem din reparation
Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god oplevelse når deres bil er hos os og derfor lægger vi stor vægt på gennemsigtighed, og kunde service, derfor er vores telefoner altid åben så man kan få råd og vejledning også om aften og i weekenden.

Udover rabatten kan du blandt andet også glæde dig over 36 måneders garanti på alle reservedele (ved alm. slitage.) Det vil sige, at hvis vi udskifter noget på din bil, så er den pågældende del dækket i hele 3 år efter arbejdet er udført. Kombineres dette med vores helt nye og moderne værktøj og maskiner på værkstedet, tør vi godt love, at der er en vis tryghed forbundet med at være kunde hos FoxmarAutoCenter.

FoxmarAutoCenter er mere end bare et værksted; vi kan klare mere eller mindre alt, hvad du kunne få brug for, når du har en bil. Uanset om du skal have gennemført et serviceeftersyn, skal have udskiftet en forrude eller opbevaret dæk, så står vi klar til at hjælpe. FoxmarAutoCenter er nemlig opdelt i to overordnede dele; værksted og autoglas.

Seneste bedømmelser

 • Arbejdet

  4.8

 • Servicen

  4.8

 • Fremtoningen

  4.7

 • Prisen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.6

Lars D.
15 dage siden
Renault Clio 2016
Tonnie B.
21 dage siden
Toyota Yaris 2015
God kommunikation, aftaler overholdt. Jeg har intet at sætte en finger på.
Jonas P.
22 dage siden
Kia XCEED 2020
Lidt udfordringer med at få nulstillet bilen service interval, hvilket resulterede i at jeg selv måtte forbi Kias værksted.
Daniel E.
29 dage siden
Kia Picanto 2009
Karsten H.
cirka en måned siden
Citroën C4 Cactus 2016
Fuldførte en af de mere vage opgaver yderst tilfredsstillende og leverede endda flere siders dokumentation for det udførte arbejde. Desuden har mekanikeren en venlig og professionel udstråling samt konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefales. Det er ikke sidste gang, jeg kommer her

Søger du værksted i Næstved?

Gør som 1.318.332 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.