Lange Jørgensen ApS - Bosch Car Service

Ove Gjeddes Vej 14, 5220 Odense SØ
Medlem af Bosch Car Service
4,6
(442)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Lange Jørgensen ApS - Bosch Car Service og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 27.09.2023

Velkommen til Lange Jørgensen - en del af værkstedskæden Bosch Car Service.

Lange Jørgensen er et frit autoværksted, som laver reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang.

Vi følger altid fabrikanternes foreskrifter, krav og normer, hvorfor du selvfølgelig beholder fabriksgarantien på din nye bil, når den serviceres hos Lange Jørgensen. Det betyder naturligvis også godkendte stempler i servicebogen.

Moderne bilers konstruktioner er baseret på højteknologi og kræver derfor højteknologisk vedligeholdelse og service - dvs. viden og testudstyr på højeste niveau. Lange Jørgensen er specialister i alle former for elektroniske systemer, klimaanlæg, bilvarmere og alt inden for auto-el, fordi vi er en del af det verdensomspændende værkstedskoncept Bosch Car Service.


Bosch udvikler og leverer avancerede elektroniske systemer til alle bilmærker. Lige fra ABS, ESP til Common Rail indsprøjtnings-systemer. Uanset hvilken bil du har, så er der antagelig Bosch indeni!

Det er også Bosch, der har udviklet testudstyret, og som en del af Bosch Car Service har Lange Jørgensen adgang til branchens bedste uddannelser.

Der stilles krav om at gennemføre specialuddannelser og løbende videreuddannelse i takt med de elektroniske systemers fortsatte udvikling.

Hos os kan du således trygt overlade din bil til os og vide dig sikker på, at arbejdet udføres korrekt rettidigt og til en konkurrencedygtig pris.

Vi ser frem til at kunne servicere deres bil til fuld tilfredshed.

Med venlig hilsen

Lange Jørgensen - en del af værkstedskæden Bosch Car Service.
 8

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  4.7

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.6

 • Prisen

  4.6

Jørgen K.
18 dage siden
Suzuki Liana 2003
Absolut positiv.
Jørgen E.
cirka en måned siden
Peugeot 308 2018
Via Autobutler havde jeg bestilt et eftersyn og rensning af klimaanlægget hos Lange Jørgensen i Odense til min Peugeot 308. Det skulle koste ca. 850 kr., men kom til at koste 1474 kr. da der skulle påfyldes 400 g kølemiddel mere end de 200 g, som var indeholdt i tilbuddet. Pga. manglen var anlægget blevet trykprøvet, men der var ikke fundet nogen utætheder. Efter nogen tid konstaterer jeg, at anlægget ikke køler, og får derfor en ny tid hos Lange Jørgensen i henhold til min 3 års garanti på arbejdet. 2 gange får de bilen til eftersyn for at finde fejlen, men de melder hver gang, at de ikke kan finde utætheden. Jeg bestiller derfor et eftersyn hos Peugeot forhandler C. A. Larsen, som uden problemer finder og retter fejlen, og igen fylder anlægget med kølemiddel. Det kostede 1499 kr. og nu virker anlægget til min fulde tilfredshed, så fremover springer jeg både Autobutler og Lange Jørgensen over.
Thomas
cirka en måned siden
BMW X5 2015
Fantastisk oplevelse 👍🏻
Ulrik N.
cirka en måned siden
Ford S-Max 2012
Erling J.
cirka en måned siden
Volvo V50 2010

Søger du værksted i Odense?

Gør som 1.318.332 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.