Pava Odense

Holkebjergvej 140, 5250 Odense
3,3
(3)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Pava Odense og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Undervognscenter i Odense
Leder du efter en undervognsbehandling i Odense, hvor du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også på de steder du ikke selv kan se, så er du kommet til den rette. Hos PAVA Odense tilbyder vi tre forskellige behandlinger af rustbeskyttelse til din bil: PAVA specialbehandling, PAVA kompletbehandling eller PAVA vedligeholdelsesbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning angående, hvilken behandling der vil være bedst for netop din bil og dens behov. Hos PAVA Odense er vores professionelle specialister uddannede og har specialviden indenfor rust, og kan derfor altid give dig den korrekte vejledning. Derfor kan du altid være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos PAVA Odense.

Hos PAVA Odense udfører vi ikke blot en simpel undervognsbehandling med rustbeskyttelse. En undervognsbehandling sker nemlig efter en helt bestemt fremgangsmåde – en komplet proces bestående af flere forskellige trin, som alle medvirker til en udførlig undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil. Alle punkterne er vigtige for, at det ønskede resultat opnås.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  3.7

 • Servicen

  3.3

 • Dialogen

  3.3

 • Fremtoningen

  3.0

 • Beliggenheden

  3.0

 • Arbejdet

  3.0

Thaya S.
4 dage siden
Ford Fiesta 2011
Arbejdet er ikke udført ordentligt. Hulrummene er ikke sprøjtet selv om der er aftalt vedligeholdelsesbehandling. Ingen oplysninger om det udførte arbejde
Niels Erik M.
3 måneder siden
Kia Ceed 2010
jeg har ikke undersøgt behandlingen, men forventer at den er udført korrekt
John J.
3 måneder siden
Peugeot 208 2019
Bare godt

Søger du værksted i Odense?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.