Nyborg Pava Center

Alsvej 7B, 5800 Nyborg
Medlem af Pava
4,3
(3)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Nyborg Pava Center og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Undervognscenter i Nyborg
Leder du efter en undervognsbehandling i Nyborg, hvor du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også på de steder du ikke selv kan se, så er du kommet til den rette. Hos PAVA Nyborg tilbyder vi tre forskellige behandlinger af rustbeskyttelse til din bil: PAVA specialbehandling, PAVA kompletbehandling eller PAVA vedligeholdelsesbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning angående, hvilken behandling der vil være bedst for netop din bil og dens behov. Hos PAVA Nyborg er vores professionelle specialister uddannede og har specialviden indenfor rust, og kan derfor altid give dig den korrekte vejledning. Derfor kan du altid være sikker på, at din bil er i trygge hænder hos PAVA Nyborg.

Hos PAVA Nyborg udfører vi ikke blot en simpel undervognsbehandling med rustbeskyttelse. En undervognsbehandling sker nemlig efter en helt bestemt fremgangsmåde – en komplet proces bestående af flere forskellige trin, som alle medvirker til en udførlig undervognsbehandling og rustbeskyttelse af din bil. Alle punkterne er vigtige for, at det ønskede resultat opnås.

Det er både vigtigt og godt for din bil at blive rustbehandlet. Det gælder hele året rundt – især i Danmark. Den høje luftfugtighed og de skiftende temperaturer, vi har i Danmark, er nemlig i høj grad med til at fremme dannelsen af rust på din bil. Vinterhalvåret med dens sne, kulde og salt på vejene er ekstra hårdt for din bil. Kombinationen af disse skaber nemlig de perfekte rammer for rustdannelse på din bil. Dog er der et par ting, du kan gøre for at komme skaderne i forkøbet.

Ved at undervognsbehandle din bil inden vinteren beskytter du din bil imod sne og kulde, og dermed forlænger du både levetiden på bilen og forlænger dens gensalgsværdi. Men betyder det så, at du kun skal undervognsbehandle din bil i vinterhalvåret? Nej. Det er ligeledes vigtigt at få bilen undervognsbehandlet i sommerhalvåret. Her optræder den høje luftfugtighed, da den varme luft kan indeholde væsentlig mere vand end den kolde luft. Derfor ruster din bil hele året rundt.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  5.0

 • Dialogen

  4.7

 • Beliggenheden

  4.0

 • Servicen

  4.0

 • Fremtoningen

  3.3

Sten H.
7 måneder siden
Ford Fiesta 2019
l
Casper A.
9 måneder siden
Kia Ceed 2021
Alan S.
10 måneder siden
Peugeot 2008 2019

Søger du værksted i Nyborg?

Gør som 1.318.332 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.