Car Room Autoservice - Udekørende værksted

Service og reparation hos dig

5,0
(4)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Car Room Autoservice - Udekørende værksted og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk
Vi er et mobilt værksted, der kommer til dig. Det betyder, at du kan få dit køretøj repareret, mens du arbejder eller slapper af derhjemme.

Vores mission er at revolutionere bilservicebranchen i Danmark ved at tilbyde førsteklasses mobil autoværkstedstjenester, der prioriterer kundetilfredshed og bekvemmelighed. Vi er dedikerede til at levere høj kvalitet og professionel bilreparation og vedligeholdelse direkte til vores kunders dørtrin. Med fokus på innovation og ekspertise stræber vi efter at skabe enestående køreoplevelser, der opbygger tillid og langvarige forhold til vores kunder.

Seneste bedømmelser

 • Fremtoningen

  5.0

 • Beliggenheden

  5.0

 • Prisen

  5.0

 • Arbejdet

  5.0

 • Servicen

  5.0

 • Dialogen

  5.0

Jens N.
en dag siden
Volvo S60 2004
Super service! Det fungerer bare perfekt og er lækkert, at man slipper for at skulle aflevere bilen på værksted, men at de kommer ud og ser på den. Jeg var optaget pga. møder, så han fik bare min bilnøgle og gik i gang. Da han var færdig ringede han tilbage til mig og gennemgik præcis hvad der var galt med bilen. Helt klar anbefaling herfra!
Jørn B.
en dag siden
Opel Insignia 2019
Tog sig god tid. Holdt alle aftaler. Super fin service. God pris
Johan J.
2 dage siden
Opel Corsa 2021
Nemt, hurtigt og flinke folk. Super praktisk at de kører ud og ordner det på adresse, så man ikke skal sidde og vente i et venteværelse
Besvarelse fra Car Room Autoservice - Udekørende værksted
en dag siden
Tusind tak for de rigtig gode ord Det var også så hyggeligt at være ude ved jer håber I får en god tur til Tyskland👍
Ahmad M.
6 dage siden
Peugeot 3008 2019
Meget dejligt at han kom ud på min arbejdsplads Og lavede hjulskifte. Meget nemt og hurtigt. Jeg sparet tid på at aflevere bilen hos en mekaniker. Ham bruger jeg igen.
Besvarelse fra Car Room Autoservice - Udekørende værksted
3 dage siden
Det var en fornøjelse at være ude ved dig👍

Søger du værksted i Aarhus?

Gør som 1.318.332 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.