Viby PAVA Center

Birkegårdsvej 28A, 8361 Hasselager
Medlem af Pava
4,7
(128)
Få tilbud

  Værkstedet er en del af autobutler.dk

Sammenlign priser fra Viby PAVA Center og spar penge når bilen skal på værksted. Bestil tid online med prismatch via autobutler.dk

FDM Stikprøvekontrol

Godkendt d. 19.12.2022

Hos Viby PAVA Center tilbyder vi rustbeskyttelse i Århus området. Vi har på matriklen i Hasselager foretaget rustbeskyttelse og undervognsbehandling af biler i 15 år og kan derfor bryste os af stor erfaring indenfor rustbeskyttelse og undervognsbehandlinger. Med en rustbeskyttelse fra Viby PAVA Center, er du sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt – også på de steder du ikke selv kan se. Vi leverer altid en grundig og certificeret rustbeskyttelse af bilens inderskærme, undervogn og hulrum. Og vi tilbyder naturligvis en PAVA Levetidsgaranti, som gælder hele bilens levetid og dækker ved alle former for rustgennemtæring.

Når du skal have rustbeskyttet din bil hos Viby PAVA Center, kan du aflevere og hente din bil døgnet rundt. Vi har en sikker nøgleboks ved indgangen, som gør det let for dig, at aflevere/hente bilen, når det passer dig.

Seneste bedømmelser

 • Prisen

  4.7

 • Arbejdet

  4.7

 • Servicen

  4.7

 • Dialogen

  4.7

 • Fremtoningen

  4.6

 • Beliggenheden

  4.2

Lasse N.
3 dage siden
Suzuki Swift 2019
flink personale, hurtig betjening og stor villighed til at hjælpe
Tommy N.
11 dage siden
Alfa Romeo 159 2007
Kan kun sige at det er et super sted
Thien D.
3 måneder siden
Nissan Qashqai 2020
Det er i orden service og venlig.
Rasmus S.
3 måneder siden
Seat Leon 2015
Simpel og let aflevering, samt afhentning af bilen. - Prisen var bedre end andre steder.
Mikkel H.
4 måneder siden
Citroën DS3 2015
Kan ikke udtale mig om kvaliteten af selve undervognsbehandlingen, dog har jeg fået multiple skrammer rundt omkring bilen, særligt omkring bagklappen og på dørene. Ellers virker personalet enormt rare. Så en øv oplevelse med en masse ridser og skrammer på bilen.
Besvarelse fra Viby PAVA Center
4 måneder siden
hej Mikkel du er velkommen til og komme ud og vi kan sammen se på bil. vi risser ikke biler og vi håndvasker bilen efter behandling. men kom endelig ud så kikker vi på det. mvh peder

Søger du værksted i Hasselager?

Gør som 1.317.333 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.