Thor Autocenter - CarSpot

Nyholms Alle 28, 2610 Rødovre
Medlem af CarSpot
4,6
(371)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Thor Autocenter - CarSpot. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Lasse
7 dage siden
Volkswagen Transporter 2016
Michael
7 dage siden
Audi A3 2011
Morten V.
20 dage siden
Volkswagen Passat 2011
Virkelig svært at komme i kontakt med. Ringede utallige gange uden resultat. Og da kontakten endelig var der, var det på gebrokkent engelsk. Opgav at aftale diverse arbejde, der skulle udføres på bilen Kan ikke ikke anbefale det værksted. Aner intet om kvaliteten på service-arbejdet. Kan kun konstatere, at dørene ikke blev smurt.
Besvarelse fra Thor Autocenter - CarSpot
15 dage siden
Kære Morten, Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet med at komme i kontakt med os, og den eventuelle misforståelse, der er opstået. Det er vigtigt for os at sikre, at vores kunder har en positiv oplevelse med vores værksted, og vi ønsker at rette op på situationen. Vi har noteret dine bekymringer vedrørende vores kommunikation og sprogbarrierer. Vi vil gerne forklare, at vi altid bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice. Under arbejdet på din bil bemærkede vi en lille lækage i gearkassen, som vi ønskede at udbedre uden ekstra omkostninger for dig. Desværre fik vi en forkert reservedel, hvilket forsinkede processen. Vi beklager denne ulejlighed. Vi ønsker at sikre, at du er tilfreds med vores service, og vi står stadig til rådighed for at fuldføre arbejdet på din bil og smøre dørene, som du nævnte. Vores telefonlinje er altid åben, selvom der til tider kan være travlt. Vi forsikrer dig om, at vi altid vender tilbage til alle vores kunder. Vi værdsætter din forretning og vil gøre vores bedste for at sikre, at din bil får den nødvendige opmærksomhed. Du er velkommen til at kontakte os for at arrangere en tid til at afslutte arbejdet på din bil og løse eventuelle problemer. Endnu en gang undskylder vi for de udfordringer, du har oplevet, og vi ser frem til at hjælpe dig med at løse dem. Med venlig hilsen, Viktoria
Anders C.
21 dage siden
Skoda Octavia 2014
Michael ø.
21 dage siden
Citroën C3 Aircross 2018
Mette P.
cirka en måned siden
Peugeot 107 2014
Super søde og hjælpsomme 😊
Louise A.
cirka en måned siden
Nissan Qashqai 2014
Fin betjening. Billigt og hurtigt
Jimmy W.
cirka en måned siden
Toyota Aygo 2015
De kan have lidt bedre styr på de biler der kommer ind og hvad der skal laves , måske jeg bare kom på en kaos dag, men opgaven blev løst og alt værnen ok .
Sotirios
cirka en måned siden
Mini MINI 2011
Very professional, helpful and accommodating.
Ali T.
cirka en måned siden
Mercedes-Benz C-Klasse 2016
God modtagelse og alle forskrifter ved B-Service overholdt. Kan varmt anbefales.

Søger du værksted i Rødovre?

Gør som 1.317.684 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.