Nem Auto

Marielundvej 32, 2730 Herlev
4,6
(680)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Nem Auto . Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Jesper
4 dage siden
Kia Picanto 2005
Reparationen blev sat i gang med det samme ved aftalt ankomst, og var færdig efter en god times tid. Tilbuddet via Autobutler matchede prisen for arbejdet, og betjeningen var venlig og informativ. Mit indtryk var at arbejdet blev lavet korrekt og ansvarligt (da det er arbejde på styretøjet, kan jeg ikke umiddelbart se hvordan det er udført). Beliggenheden er ikke ideel for mig, men det er et mindre issue. God oplevelse generelt :-)
Niel C.
4 dage siden
Suzuki SX4 S-Cross 2016
Anders M.
6 dage siden
Volkswagen Touran 2006
Min tillid til Nem Auto er kun vokset efter min seneste oplevelse med dem. Jeg indleverede min gamle VW Touran kl. 9 om morgenen, og til min store overraskelse var bilen allerede klar, da jeg fik fri fra arbejde. Aslan’s effektivitet og dygtighed er virkelig noget ud over det sædvanlige. Dette var ikke min første gang hos Nem Auto. Jeg har tidligere benyttet mig af deres services og har hver gang været overordentligt tilfreds. Aslan går ikke kun op i sit håndværk, men også i at skabe en god relation til sine kunder, hvilket virkelig kan mærkes i den personlige service, man får. Det, der slog mig mest denne gang, var den utrolige hastighed, hvormed arbejdet blev udført, uden at der blev gået på kompromis med kvaliteten. Min Touran kører nu som en drøm, og med den oplevelse frisk i erindringen, vil jeg absolut ikke tøve med at vende tilbage til Nem Auto næste gang, jeg får brug for en mekaniker. På prissiden er jeg stadig imponeret. At få en sådan kvalitetsservice til en budgetvenlig pris er virkelig enestående i denne branche. Hvis du søger en mekaniker, der kombinerer kvalitet, effektivitet og fornuftige priser, kan jeg varmt anbefale Aslan og teamet hos Nem Auto. Jeg ser allerede frem til mit næste besøg. 👍🏻
Per H.
11 dage siden
Renault Megane 2012
Meget god service, og blev løbende kontaktet via sms, når værkstedet stødte på ting, der ville gøre regningen større. Vil klart komme igen.
Mike T.
13 dage siden
Mercedes-Benz C-Klasse 2017
God service og venlig betjening.
Lasse B.
16 dage siden
Mazda CX-5 2019
Anders D.
17 dage siden
Opel Zafira 2013
Super effektivt og professionelt - og høflig betjening 😊
Jens E.
23 dage siden
Hyundai i10 2011
Min bil havde dumpet syn i synshallen ved siden af - Manglede ankerplade ved højre bag og positionslysene var gået. Oprettede opgave på på ankerpladen og fik godt tilbud fra Nem Auto. Da jeg havde afleveret bilen ved Nem Auto, gik jeg ned til thansen og købte positionslys - Dem skiftede Nem Auto så for 125kr. Da de var færdige kunne jeg køre bilen til gensyn ved siden af. Bilen blev godkendt. God pris og service.
Nanna E.
23 dage siden
Nissan Qashqai 2014
Ekstremt serviceminded og fleksibel.
Martin T.
26 dage siden
Skoda Fabia 2015
Anhængertræk. Ingen problemer, god pris.

Søger du værksted i Herlev?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.