IM Autoteknik - Carspot

Rosenkæret 35, 2860 Søborg
Medlem af CarSpot
4,2
(208)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af IM Autoteknik - Carspot. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Dan J.
9 dage siden
Mitsubishi Space Star 2015
Perfekt udført tro.
Vibeke A.
10 dage siden
Peugeot 107 2009
Super fint, hurtigt og venligt. Kommer der igen ved behov.
Claus R.
11 dage siden
Volkswagen Polo 2011
Ivan K.
cirka en måned siden
Mercedes-Benz 280 2005
Super tilfreds. Hurtig, kompetent og serviceminded. Grunden til det ikke er 5 stjerner er kommunikations besværligheder. Der er ingen der taler dansk, og nogle er heller ikke så gode til engelsk.
Besvarelse fra IM Autoteknik - Carspot
23 dage siden
Hej Ivan vi er glade for at høre du har været tilfreds og glad for vores arbejde ;) derudover skal det nævnes at vi oprindeligt havde ferie lukket for værkstedskunder men der var nogle af vores kollegaer som var på værkstedet og fiksede nogle af vores egne biler og vi kunne forstå på autobutler at din bil hastede så for at hjælpe tog vi den ind så det jeg faktisk ville sige er at undertegnet værkfører(Daniel) og andre kollegaer taler flydende dansk men vi var på ferie ..så skulle man have spørgsmål eller andet er man velkommen til at direkte og kontakte mig. Dbh Daniel team im autoteknik
Henrik T.
2 måneder siden
Renault Captur 2014
Alt gik som det skulle
Christoffer
2 måneder siden
Seat Ibiza 2013
God oplevelse.
Mikkel M.
2 måneder siden
Renault ZOE 2013
Venlig modtagelse af kompetent værkfører. Tilbud gennem "Autobutler" på reparation af bærekugle. Rådgav vedr udtjente dæk (50.000km på 10 år gammel el bil) og tilbød attraktiv pris for udskiftning. Afregning nøjagtigt som i tilbuddet.
Kent J.
2 måneder siden
Citroën C4 Picasso 2007
Fik lavet min automat kobling og svinghjul på min c4 picasso og det er ikke alle værksteder der kan det. Blev ringet op da de havde skildt det ad at mine bøsninger på bærearmene trængte til udskiftning fik dem skiftet mod betaling men ikke arbejdstiden da de alligevel havde dem afmonteret. Samlet set god pris og hurtig levering.
Mikkel P.
3 måneder siden
Volkswagen GOLF VARIANT 2015
Brian V.
3 måneder siden
Citroën C1 2018

Søger du værksted i Søborg?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.