Nordsjællands Bilhus A/S

Hammervej 4, 2970 Hørsholm
Autoriseret Chevrolet værksted
4,4
(33)
Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Nordsjællands Bilhus A/S. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Claus F.
24 dage siden
Citroën C3 2012
Alt fungerede bare perfekt.
Frank J.
cirka en måned siden
Mercedes-Benz C-Klasse 2014
Aircon service, virker som det skal og høflig betjening
Kim
cirka en måned siden
Fiat Punto 2008
Skulle havde skiftet bremser, Vi vej derud Begynder koblingen at drille, fortæller mekanikeren, det og aftaler han skal teste koblingen og ringe med pris før der bliver udført noget arbejde, Mekanikeren ringer 2 min før lukketid og lægger en besked på bilen var klar til afhentning. Men da det weekend og derfor ikke kan hente bilen, før om søndagen hvor deres udlejning har åbnet. Betaler for det udførte arbejde. Der er lavet bremser men konstatere at koblingen ikke er rørt, Ringer så mandag .. og for af vide at de har kørt en lang tur hvor koblingen virkede uden fejl.. Dette er lodret løgn, da jeg kan se den ikke har været ude at køre.
Besvarelse fra Nordsjællands Bilhus A/S
26 dage siden
Hej Kim Håber du har husket at i sparede 2500,- på en koblings reparation som slet ikke var opgaven som i kom for, og at vi netop ikke kunne få fejlen frem, da vi foretog bestilt bremse eftersyn på bilen, hvor vi igen sparede Jer for 1000.- Vi kommer aldrig til at over reparere bilen som du i grunden forlanger af os. Det skal så bare foregå et andet sted, da vi passer på vores kunders penge. Slutteligt siger vi selvtak for at vi foretog Akut reparation med en fuldstændig gratis lånebil, da i havde problemet, som vi løste. Heldigvis lader vi ikke denne rating gå ud over vores fremtidige kunder, selv om i har behandlet os på denne måde, en stjerne for så god en behandling er ikke rart, og nej det er ikke vores fejl at bilen vælger at lave ballade i koblingen efter et bremse eftersyn.
Kurt K.
2 måneder siden
Skoda Octavia 2014
Fint AC-services amt kontrol
Bjørn T.
3 måneder siden
Skoda Fabia 2019
Super fint betjening og hurtigt afviklet eftersyn. Kan anbefales.
Jens P.
3 måneder siden
Hyundai Matrix 2009
Super god service! De foreslog selv en billigere løsning end det var aftalt!
Erik N.
3 måneder siden
Skoda Fabia 2015
Venlig og fagmæssig god oplevelse. Men den afsatte forventede tid blev overskredet. Afsat 3/4 time . Faktisk tid til afhentning 1,5 time.
Kim J.
3 måneder siden
Land Rover Range Rover Velar 2017
Jeg har aldrig haft så dårlig en oplevelse som jeg havde her. Det er første og sidste gang jeg nogensinde bruger Bilpartner i Hørsholm til noget som helst. Betalte det 4 dobbelte for et airconservice end tilbuddet lød på hos Autobutler og jeg ventede 2 timer på noget der tog værkstedet 20 min. De vidste ikke jeg kan tracke alt hvad de foretager sig på bilen via. app. Herudover ved jeg nu at indtjekkeren elsker bearnaise sovs til sin mad og havde masser af tid til alt muligt andet!! Har aldrig oplevet noget lignende, så hold jer for Guds skyld væk fra bilpartner i Hørsholm hvis i ikke vil tages i røven!
Besvarelse fra Nordsjællands Bilhus A/S
3 måneder siden
Hej Kim Vi står uforstående omkring din bedømmelse, da vi inden vi overhovedet var gået i gang med din bil har informeret dig omkring merprisen, omkring den yderligere ventetid så stod vores maskine og kørte vacum 2 gange 30 min da den satte ud i programmet, så hvad du kan se på en evnt tracker, er ikke i tråd med hvilket der blev foretaget på din bil, du er velkommen tilbage på vores værksted og få kølemidlet aftappet igen, herefter returnere vi beløbet til dig. Det håber vi kan være en fair løsning, da vi aldrig foretager reparation eller andet uden at have kundens 100 % accept Mvh Nordsjællands Bilhus
Bo H.
3 måneder siden
Volkswagen Polo 2012
Gitte N.
3 måneder siden
Citroën DS3 2016
Rigtig god oplevelse.

Søger du værksted i Hørsholm?

Gør som 1.319.011 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.