TB Autoservice - Hella Service Partner

Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg
Medlem af Hella Service Partner
4,7
(50)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af TB Autoservice - Hella Service Partner. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Morten
11 dage siden
Skoda Octavia 2005
Veludført olieskift til aftalt tid.
Kristian J.
13 dage siden
Subaru Forester 2005
Erik G.
cirka 2 måneder siden
Suzuki Vitara 2015
Super service
Peter S.
cirka 2 måneder siden
Nissan Navara 2016
Patrick J.
cirka 2 måneder siden
Kia Ceed 2007
Allan R.
cirka 2 måneder siden
Ford Focus 2007
Peter H.
cirka 2 måneder siden
Ford Fiesta 2013
Murat
2 måneder siden
Peugeot 208 2016
God og hurtig olieskift
René C.
2 måneder siden
Volkswagen Passat 2015
Effektivt
Marianne A.
3 måneder siden
Nissan Micra 2006
Vi var ikke helt tilfreds Kundeservice var fin.men efter service på aircondition og ekstra påfyldning af væsken gik der et døgn, før det ikke virkede. Da jeg fik en blodprop I hjernen, havde vi først mulighed for at kontakte dem i sidste uge. Vi betaler for tjek og får at vide der er hul så derfor er alt væsken spist. Jeg forstår ikke, at når jeg bestiller et tjek og fortæller om fejlen om aircondition, at det så ikke er i orden. Vi skal nu bruge 4000 kr på rep m.m foruden det vi allerede har betalt, da de mener hullet er kommet indenfor et døgn.
Besvarelse fra TB Autoservice - Hella Service Partner
3 måneder siden
hej marianne. vi har ikke sagt nået om at hullet skulle være kommet indenfor et døgn, vi har sagt til dig at ac kondenser sidder meget udsat ude i fronten, og der dermed nemt bliver slået hul på den pga sten, grene eller store insekter. du bestiller et ac service hos autobutler. dette inkludere ikke en trykprøvning af anlægget med brint, som er det der skal til for at konstatere om anlægget er helt tæt. hvilket jeg også pænt fortalte dig. du fik lavet opgaven d. 1.6.2023 og d.4.7.2023 for du lavet en trykprøvning af anlægget med brint. og her konstatere vi ganske rigtig at kondenser er utæt. det er over en måned efter første opgave. da vi har den inde første gang tapper vi 124 gram af dit anlæg, og når man tager bilens alder i betragtning så er det en fornuftig mængde at tappe af. der skal stå 450 gram på når den er fyldt helt op, og den må tabe ca. 60 gram om året, det er acceptabelt. dette afhænger selvfølgelig af service historiken på ac anlægget. lad os nu sige at den havde fået lavet ac service 4 måneder forinden, så er det selvfølgelig ikke acceptabelt at den så har smidt 60 gram i mellemtiden. Men i det her tilfælde havde den jo ikke fået ac service længe. i forhold til den fejl du mener vi ikke har taget hånd om, så lad mig forklare. du fortæller os at den giver en hvæsse lyd fra ac systemet. forklaringen på det er følgende. når systemet mangler kølemiddel kan den ikke lave tryk nok i systemet, dermed kommer den lyd frem. vi tapper 124 gram af den, så der har vi forklaringen på det. som jeg ser det, så har dig og autobulter ikke været helt enige i hvad det var du ville have undersøgt, de har givet dig et tilbud på ac service inkl. op til 200 gram kølemiddel, visuel kontrol af systemet og afprøvning af anlægget. og det har vi gjort. mvh thomas tb autoservice

Søger du værksted i Kalundborg?

Gør som 1.317.333 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.