HE Biler - AutoMester

Bødkervej 10, 5750 Ringe
Medlem af AutoMester
4,5
(373)
Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af HE Biler - AutoMester. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Henning H.
9 dage siden
Chevrolet Spark 2013
Reparationen OK Færdigt arbejde som aftalt Venlig medarbejder
Morten N.
cirka en måned siden
Hyundai i10 2014
Meget positiv oplevelse med værkstedet. De var enormt hurtige til at tage den ind og arbejdet blev udført til billige penge. Mekanikeren Sebastian gav en god og grundig forklaring af reparationen. Kan klart anbefales.
Daniel N.
cirka en måned siden
Peugeot 2008 2023
Hurtigt, nemt og billigt
Jess R.
cirka en måned siden
Volkswagen Golf 2019
Lars J.
cirka 2 måneder siden
Renault Twingo 2015
Fin og professionel betjening
Brian
cirka 2 måneder siden
Volkswagen Up! 2012
Arbejdet er sikkert udført korrekt, men helhedsoplevelsen var ikke ret god. Der var ingen kontakt eller kommunikation omkring aflevering eller afhentning Der blev fundet flere ting der skulle laves, noget havde værkstedet selv ødelagt med demontering og vi blev opkrævet 1.000kr ekstra for dette, og i alt blev det 4.000kr mere end hvad tilbud lå på Der var intet brændstof på lånebil, altså reservetank lyste og bippede
Besvarelse fra HE Biler - AutoMester
cirka 2 måneder siden
Hej Brian Jeg vil selvfølgelig gerne undskylde for oplevelsen omkring ind og udlevering og tage den til overvejelse, vi havde rigtig travlt pga. Ferie så vi har måske haft for mange bolte i luften til også at virke nærværende i ind og udleverings processerne. (Arbejdet er i øvrigt helt sikkert udført korrekt) Jeg vil dog til mit forsvar sige at der var dialog omkring bilen flere gange, først via video gennemgang og tilbudsgivning med herefter godkendelse at tilsendte tilbud. Men det skabte måske også lidt forvirring at i var 2 til at tage beslutning omkring reparationen på bilen, og jeg var i telefonisk kontakt med jer begge. Det er rigtig tændrørs hætterne var defekte ved afmontering, det var dog ikke noget jeg havde ødelagt men et typisk problem på denne type bil, hvad prisen angår kostede tændrørshætterne 626,25,- og ikke 1.000,- Derudover betalte du ikke for den ekstra tid der gik med at afmontere dem. Hvad den GRATIS lånebil angår er det ikke incl. Brændstof, man skal bare påfylde det man bruger så vi tjekker ikke tankniveau efter udlån. Men tanken er også kun 200m herfra så det er nemt lige at påfylde det man regner med at bruge. God Weekend.
Mike M.
cirka 2 måneder siden
Mercedes-Benz C-Klasse 2016
Kamil S.
2 måneder siden
Mitsubishi Lancer 2010
Meget hurtig og professionel service.
Peter M.
2 måneder siden
Opel Insignia 2015
Høflige og reele herrer der ved hvad der er galt med bilen og hvordan det skal repareres. Kom med en Insignia jeg troede bare skulle have skiftet tandrem, men den var helt gal med både bremser og støddæmper, og alligevel formåede de at skaffe dele og reparere det hele på en dag. Værkstedet er pænt og rent. Mekanikeren fornuftig at snakke med. Bilen kører upåklageligt nu - indtil videre - 7 - 9 - 13. Vi ses... :-)
Christian H.
3 måneder siden
Peugeot 208 2021

Søger du værksted i Ringe?

Gør som 1.317.333 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.