PS Cars - Hella Service Partner

Åstorpvej 89, 6070 Christiansfeld
Medlem af Hella Service Partner
4,4
(208)
Få tilbud

    Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af PS Cars - Hella Service Partner. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Lasse J.
23 dage siden
Skoda Superb 2016
Selv om der kun er 3 stjerner ved beliggenhed og fremtoning er det blot fordi det ligger et sted så enten er man lokal eller også for man en til at køre i anden bil. Fremtoning blot fordi ved første øjekast ser man ikke det et værksted. Men fantastisk sted, god service og kvalitet.
Lotte H.
3 måneder siden
Chevrolet Spark 2012
Upåklagelig og fin service
Henrik B.
3 måneder siden
Ford Focus 2013
Simpelthen for useriøst et værksted! I starten var det fint og meget fleksibel. Vi fik lavet service før vores bilferie til Italien. På vej derned begynder bilen at larme… vi ender med at køre videre, og får dette værksted til at se efter bilen igen. Det viser sig at være meget slidte bremser som de burde have opdaget.. nå men det bliver så skiftet… og gud hjælpende om de ikke sætte bremser forkert på, så de sidder løse og nu er slidt skæve… Jeg kunne aldrig drømme om at få min bil repereret derude. Så hellere betale lidt mere og få det gjort ordentligt… Dertil ligner det er skrotplads og personalet virker meget ustruktureret…
Besvarelse fra PS Cars - Hella Service Partner
16 dage siden
Her kunne det have været rart at få en bedere forklaring fra henrik. Eller fra det værksted der angiveligt skulle have udbedret skaden. Jeg har aldrig hørt/set nogle som har monteret bremser forkert.
Kristoffer P.
4 måneder siden
Citroën DS3 2014
Pia B.
4 måneder siden
Hyundai i10 2022
Rigtig God Service
Tina B.
5 måneder siden
Fiat 500 2010
Jan H.
5 måneder siden
Peugeot 307 2006
Meget hurtig og professionel behandling super flink
Stine S.
6 måneder siden
Ford Fiesta 2015
Brian H.
7 måneder siden
Suzuki Alto 2011
Alt forløb godt. Der skulle udføres lidt mere end oprindeligt aftalt, men Peter kommunikerede fint undervejs, og sendte billeder af de fejl han fandt. Her kommer jeg gerne igen.
Finn J.
8 måneder siden
Ford Mondeo 2008
Flink mand, alt udført tilfredsstillende og som aftalt.

Søger du værksted i Christiansfeld?

Gør som 1.318.332 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.