Videbæk Pava Center

Søndergade 61, 6920 Videbæk
Medlem af Pava
3,9
(14)
Få tilbud
  •  Mulighed for lånebil
  • Værkstedet er en del af autobutler.dk

Se bedømmelser af Videbæk Pava Center. Sammenlign priser med autobutler.dk og spar penge når bilen skal på værksted.

Seneste bedømmelser

Chris N.
cirka 6 år siden
Ford Focus 2012
Lige efter bogen - perfekt
Michael W.
næsten 9 år siden
Kia Picanto 2010
Ok fik bilen til tiden, syntes der mangler dokument på hvad der er lavet og hvor lang tid der er garanti, samt hvornår de ville anbefale den fik en undervogns behandling igen, fik kun en håndskrev regning hvor der står Kia Picanto ikke nr plade.
Alice N.
næsten 10 år siden
Mitsubishi Colt 2007
Jeg var blevet bedt om at komme til værkstedet d.18. 11. kl.8.00, hvilket jeg gjorde. Der var ingen til at tage imod, alt var låst. Via en opringning, fik jeg besked om blot at smide nøglen gennem brevsprækken. Måtte selv spørge om, hvornår jeg kunne hente bilen igen. Ved afhentningen blev jeg præsenteret for en regning, som var 400,00 kr. større end aftalt, selv om jeg ved bestillingen , inden jeg fik tilbuddet, havde oplyst, at der også skulle behandles under inderskærmene. Værkstedet var meget rodet og snavset. Det er ikke muligt for mig at vurdere, hvordan arbejdet er gjort, men jeg håber, det er i orden. Den medarbejder, som afleverede bilen, var flink nok, men han ville ikke høre på min argumentation om prisen, da han påstod, at det med inderskærmene altid skal lægges oveni.
Birgit A.
næsten 10 år siden
Toyota Aygo 2009
Fik en fin betjening og arbejdet ok. God orientering om bilens stand og hvordan jeg fremover skulle forholde mig vedr. vask af bilen, da den nu havde fået en undervognsbehandling. Altså meget godt tilfreds og vil komme der også næste gang. med v.h. Birgit Andersen
Anders S.
næsten 10 år siden
Ford Ka 2011
Pia L.
næsten 10 år siden
Renault Clio 2014
Vi var godt tilfreds med den undervognsbehandling som vi fik lavet på bilen
Bjarne S.
næsten 10 år siden
Skoda Octavia 2009
Alle aftale ved aflevering og afhentning af bilen overholdt. Prisen er ligeledes som aftalt. Højt monteret brevsprække til indkast af bilnøgle mangler boks til at opfange nøglen, det gør lidt ondt at høre nøgle med fjernbetjening ramme værkstedsgulvet.
Anders J.
næsten 10 år siden
Peugeot 108 2016
Værkstedet virkede lidt rodet Det tog lang tid at blive ekspederet men der var også kun en mand til at modtage kunder og svare i telefonen Arbejdet er udført ok Men alm værkstedsarbejde dvs eftersyn service bliver Peugeot i Flensburg Undervognsbehandlingen som jeg fik udført er iorden de er medlem af Pavakæden
Kathe R.
cirka 10 år siden
Saab 9-3 2002
Super service og kunne få tid med kort varsel
Kim L.
cirka 10 år siden
Peugeot 5008 2010
Arbejdet blev udført med største tilfredshed

Søger du værksted i Videbæk?

Gør som 1.318.853 andre bilejere og få tilbud fra værksteder. Nemt og hurtigt.